FestivalSupport is een initiatief van CyberDance Sound & Light.  CyberDance verzorgt al de nodige jaren de techniek voor diverse toonaangevende evenementen en festivals door geheel Nederland en daarbuiten.

Op Lokatie

In deze tijd is het ons opgevallen dat er steeds meer vraag komt naar 1 partij die de volledige technische productie op zich kan nemen.  Dat heeft als voordeel dat U, als klant, slechts 1 aanspreekpunt heeft voor zowel licht, geluid, video, special FX, podiumbouw, signage en stroomvoorziening. Of het nu gaat om 1 of meerdere podia op een evenement of de complete technische productie van een festival.

Dankzij onze in-house expertise op het gebied van techniek en partnerships op gebied van o.a. podiumbouw/decor sluiten wij communicatiefouten tussen verschillende partijen uit en garanderen wij en een uitmuntend eindresultaat, waarbij alle disciplines perfect op mekaar afgestemd zijn.

Meer weten over wat wij voor u als organisatie kunnen betekenen? Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend gesprek of offerte.